Snart ses vi igen.

2014-04-29 @ 13:25:30
 

Något av det vackraste jag läst.

2014-04-29 @ 13:20:02
"Du säger till din mamma att du är med en vän
Men dina byxor ligger på golvet och mitt namn är skrivet i svett över din kropp
Glittrande droppar som attraherats av varandra och till sist bildat något som bara jag får se
Dina rörelser är allt för rytmiska för att du ska vara med en vän
De säger: Att något mer håller på att hända
Du är inte skyldig mig någonting
men jag är skyldig dig allt i hela världen
- men det vet du inte

Jag skulle vilja säga att du får mig att tro på mig själv
Att du får mig att göra stora ting
Att jag inte fungerar utan dig
Att du inom en snar framtid kommer vara min respirator
Att jag i mitt tjugoåriga liv inte har känt mig så här
Så här beroende av någon som jag inte har några obligationer till
Jag skulle vilja säga att att jag är rädd att du ska inse att jag inte är tillräckligt bra för dig - att jag ibland tänker att det är nog lika bra att jag avslutar det här innan luften går ur mig helt. Innan jag blir stört förälskad och du ser igenom min fasad och du ser mig bara mig.
Att du ser att jag tyvärr bara har lyckats samla på mig tjugo år och ja, tyvärr är de ganska ihåliga också
Att även om man staplar dem på varandra så når de inte upp till dina drömmar
Jag skulle vilja säga till dig att när du stryker undan mitt hår från min kind så tappar jag fattningen helt och undrar hur kommer det sig att du är så förbannat jävla fin. Och du kan få vem som helst i hela världen för du är så fantastisk på alla sätt och vis. Och det finns inget du inte klarar av. Det är bevisat nu. För du har fått mig att skriva. För du tror på mig."

Finding nemo

2014-04-23 @ 13:30:00

I forget you. Seriously?

2014-04-19 @ 13:07:00
 
Denying. Think you'll fade away. Keep lying. I can hear you say you're 'in touch with reality', baby, I'd say are you kidding me? You're out of your mind to think that I could keep you out of mine. How can you say I'll be alright? What makes you think that I'll be fine? Baby you have to be completely out of your mind to think that I could keep you out of mine. You're out of your mind to think that I could keep you out of mine.


Min älskade, älskade mamma

2014-04-17 @ 21:16:40
Är så förälskad i min tatuering som är till mamma. Och min mamma älskar jag mest utav allt. 
 

:)

2014-04-10 @ 15:08:02
 

Måndag

2014-04-07 @ 16:19:14
en fin lista med fina låtar, finfint va? unrequited love

Ida

2014-04-07 @ 11:04:15
 

 
 

Att bestämma sig

2014-04-04 @ 22:14:00
När man börjar att må bra igen, det är som att hela kroppen pustar och släpper ut allt. Alla tårar, aggritioner, sorg, besvikelse och övergivenhet. Samtidigt så känner man sig liten och rädd. Men jag är inte rädd längre. Jag har inte varit rädd sedan kvällen som var så varm den där 29de januari under tiden vi var i Thailand. Jag satt och grät på sängkanten och Frida tröstade mig. Efter det torkade jag mina tårar och bestämde mig för att inte längre vara liten och allt det där som hör till när man är ledsen. Att imorgon när jag vaknar så har jag lämnat allt det där jobbiga bakom mig, jag tänker vara den glada och positiva versionen av mig själv. Men det är viktigt att komma ihåg att man måste få låta sig själv vara ledsen, det är okej att vara det. Det är inte svagt utan snarare starkt, att visa att "nej jag mår inte bra nu" och att sedan när man har krafterna till det, orka resa sig upp igen. Jag har lärt mig av mina misstag och tagit lärdom av dom. Efteråt drack vi vin på balkongen och jag kunde inte mått bättre i ett fantastiskt land med min finaste vän, min fina Frida. 
 
Kärlek♥
 

Den bästa jag vet

2014-04-04 @ 18:29:02
"När vi har pratat ett tag och jag nämner mina egentligen obetydliga problem tar hon dem inte ett dugg oseriöst. Hon lyssnar och sen kommer hon med precis de rätta råden och jag vill bara börja gråta IGEN för jag inser att ingen har samma tålamod, förståelse och kärlek för mig som min mamma. Ingen accepterar mig som hon och ingen älskar mig lika stort. Min fina mamma."
 
Jag älskar dig.
 

Till min finaste frida

2014-04-01 @ 10:12:00
Get a Brand New iPhone5 http://po.st/ACOlFOHappiness Can be found in the darkest of times Harry Potter Dumbledor…

RSS 2.0