Vi stod vid stora scen och vi sjöng

2012-06-30 @ 13:48:06
Favorit i repris och i år gör vi det igen, mindre än 1 vecka kvar tills gatufesten med frodojsan & elin. Kan ingenting annat än att längta!! 

You said you'd rather love than fight

2012-06-16 @ 11:54:34
Den senaste veckan har jag sett min bäste tagit studenten, firat henne med kalas, skrattat, tränat, hoppats, tänkt, analyserat, jobbat, blivit beroende av gossipgirl och varit så trött att jag hållit på att somnat sittandes x antal gånger.

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

2012-06-06 @ 23:06:00
Vad är det med natten som gör att allt känns så mycket starkare då? Hjärtat dunkar hårdare och tårarna trillar fjäderlätt. Som om det är enda tiden på dygnet hjärnan får tänka. Kanske för mycket för ens eget bästa. Jag är ett planeringsfreak därför har jag så svårt att acceptera att vi inte kan planera allt. Man kan inte planera detta liv och man vill det inte heller. Antar att det bara är min försvarsmekanism för att inte ha ont. Jag har sedan länge förstått att jag aldrig kommer vara en sån som kan stänga av känslor, därför försöker jag kanske planera in i framtiden i hopp om att kunna förhindra den smärtan som faktiskt är en risk man måste ta.

Att man måste bara ta detta liv som det kommer. Men jag måste leva nu. Nu är livet inte sen. Och om jag gör det bästa i nuet, då kan jag i alla fall låta det bli historia utan att se tillbaka med ånger i hjärtat. Så länge jag gjort mitt bästa. Jag kan ta några slag så länge jag vet att jag kämpar. Hela livet är som en svettig och stenhård fotbollsmatch. 90 minuter eller 90 år plus övertid förhoppningsvis inte någon avbruten match. Svettdroppar i pannan, nyfikenhet, rädsla, att ena sekunden tro att man vunnit för att nästa förstå att man kanske förlorar. Se till att inte få rött kort och behöva bli avstängd innan man ens hunnit börja. Men göra sitt bästa tills någon visslar i en visselpipa och sen så är det över.

- Michaela Forni

DONUT

2012-06-05 @ 09:09:00
Sådärja. Jag är helt värdelös på att ta bilder ovanifrån på världens slarvigaste donut som någonsin gjorts, heheh oups..

KEEP HOLDING ON

2012-06-04 @ 13:03:03
Lite bilder från den senaste veckan som har svitschat förbi. Riktigt kallt och pissdåligt väder, men jag har ändå haft det bra och mått alldeles perfa tack vare mina fina vänner (nej det kan man faktiskt aldrig säga för många gånger).
Ikväll kör jag igång med insanity workout. KUUUNG!!!

RSS 2.0