PEOPLE CHANGE, MEMORIES DON'T

2011-12-23 @ 01:44:00
inga känslor för någonting existerar längre. tomt. spela roll att mitt liv gått käpprätt åt helvete den senaste tiden, på måndag åker jag bort till mitt älskade stockholm med min emelie (hörde jag shopping?). sen kommer jag hem och firar in det nya året med fina vänner, ägd.
clothes over bros, just sayin'

Kommentarer
Postat av: Sandra

shoppa duktig nu och njuuuut av huvudstaden :) så mysigt!



tack vännen. ja det är otroligt sorgligt och inte rättvist hur vissa liv blir alldeles för korta men det är något som jag tar med mig som en otroligt tung läxa i hur skört livet är. bara att ta vara på det, leva till fullo. leva för henne :)



Ja det ska bli ett spännande år, 2012. Det känns som det är mitt år. Dock fick jag en julklapp i form av jobb, tillfällig chefsposition i en månad. Så det är bara att köra på. Det ser fint ut på mitt CV i alla fall & jag vill verkligen göra det bra nu. Sen får vi se vad som händer, är fortfarande inställd på att flytta i början av året.. men jag ska först göra detta. För det är början på min dröm, en chefsroll i en bransch som jag VILL jobba inom är inte fel :) Tomten gillade visst mig haha. Ha det nu underbart!!! puss & kram <3

2011-12-27 @ 08:45:49
URL: http://lilleput.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0